Előző meccs

5:0Swansea City

Liverpool FC - Swansea City
 
  Gólszerzők
 Coutinho -                
Firmino -             
Arnold -            
Firmino -             
Chamberlain -                     

Sárga lapok 
             - Olsson

  Piros lapok
-

Labdabirtoklás
55% - 45%

Cserék (Liverpool FC Be-Le)
Solanke - Firmino 
Lallana - Salah   
       Milner - Robertson
 
Cserék (Swansea Be-Le)
  Abraham - McBurnie
Clucas - Mesa
Sanches - Fer      

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Góllövőlista
Név PL LK FA BL Össz
Salah 15 0 0 6 21
Firmino 9 0 0 7 16
Coutinho 7 0 0 5 12
Mané 4 0 0 3 7
Can 1 0 0 3 4
Sturridge 2 0 0 1 3
Arnold 1 0 0 2 3
Chamberlain 2 0 0 1 3
Henderson 1 0 0 0 1
Wijnaldum 1 0 0 0 1
Lovren 1 0 0 0 1
Matip 1 0 0 0 1

 
LFC-fanok
Indulás: 2009-02-08
 

 

 

Friss hírek
Friss hírek : Rövid hírek - 24. hét

Rövid hírek - 24. hét

Ebben a posztban összefoglaljuk az elmúlt hetek történéseit, pletykáit és érdekességeit, amelyek érdekesek lehetnek a szurkolók számára, de teljes híreket nem lehet írni róluk. A Rövid hírek poszt heti egy alkalommal fog megjelenni - a 24. hét történései.


június 10.:

-Fejlemények a Kyriakos Papadopoulos ügyben:

Kyriakos Papadopoulos továbbra is az első számú célpontja az LFC-nek, de kétségek támadtak a leigazolását illetően, mivel a vörösök 12 millió fontot adnának a védőért, viszont a Schalke csapata 20-at akar. Úgy tünik a közös megállapodás hosszú időbe telhet. Forrás: Liverpool Echo

június 11.:

- Átigazolási pletyka: Sky Sports News - Ivan Rakitic nagyon örül annak, hogy a Liverpool FC érdeklődik iránta. "Nagyon hízelgő, hogy egy olyan nagy klub is érdeklődik irántam, mint a Liverpool. Hallottam, hogy valami lehet belőle, de egyelőre még nincs konkrét ajánlat. A testvérem, aki foglalkozik az én karrieremmel, intézi az ügyeket. De elmondanám újra, csak akkor maradok a Sevillában, ha erősít a csapat a nyáron."

- A Philippe Coutinho mezekből adtak el a legtöbbet az új hazai mez megjelenése óta.

- David Gold (A West Ham United tulajdonosa): "Az elmúlt órákban 50%-ról 75%-ra nőtt annak az esélye, hogy Andy Carroll a WHU-é legyen."

június 12.:

- Rodgers: "2 középhátvédre van szükségünk és egy olyan csatárra, aki még 20 gólt tud adni a csapatunknak. Úgyhogy most keresek egy csatárt, aki veszélyesebbé teheti a támadósorunkat, illetve egy támadó középpályás is kell. Erre szükségünk lesz, mivel lesznek fiatalok, akik tapasztalat szerzés céljából kölcsönbe mennek. Fenn akarjuk tartani a lendületünket, éppen ezért rettentően fontos, hogy nyáron erősítsünk. Helyesen kell vásárolnunk olyanokat, akik képesek pozitív hatást gyakorolni a csapatunkra.

-Átigazolás pletyka: Guardian - A Liverpool FC ajánlatot fog küldeni Henrikh Mkhitaryanért, ha Andy Carroll véglegesen is átigazol a West Ham Unitedbe.

június 13.:

- Átigazolási pletyka: Liverpool ECHO - A Liverpool FC egy 8 millió fontos ajánlatot tesz a jövő héten Simon Mignoletért.

- Iago Aspas ügynöke: "A bánásmód Liverpoolban kiváló. Amikor ott jártunk Brendan Rodgersnél, akkor az egész stáb kedves volt. Reméljük, hogy az átigazolás a következő pár órában végleges lesz."

- Coutinho és felesége, Aine Coutinho együtt ünnepelte a brazil játékos 21. születésnapját. LINK

- A harmadik számú mezek: LINK

június 14.:

- Iago Aspas:"Ott voltam 2005-ben azon a bizonyos isztambuli estén, és ekkor szerettem bele a Liverpoolba. Micsoda nap volt a rajongóik számára."

- Gerrard és Carragher együtt nyaral Ibizán. LINK

- Átigazolási pletyka: Liverpool ECHO - A Vörösök érdeklődnek a Chelsea brazil támadója, Lucas Piazon iránt, akit kölcsönbe hoznának a Merseyside-ra. A 19 éves csatár 2011-ben érkezett a Stamford Bridge-re és az Aston Villa elleni 8:0-ás sikerkor debütált a Kékeknél. Az előző idény második felében kölcsönben szerepelt a Malaga-ban és Rodgers reméli, hogy a Mourinho-val való jó barátsága segíthet a játékos kölcsönbevételében.

- Pletyka : Mirror - Problémák léptek fel az Aspas üzlettel kapcsolatban.

Felmerültek olyan pletykák, miszerint Ayre rossz ügynökkel tárgyalt. A Mirror értesülései szerint miután erre fény derült, Ayre még mindig a rossz ügynökkel tárgyalt, és ennek következményeképpen a Spanyol Labdarúgó Szövetség nem adja ki az átigazoláshoz szükséges engedélyt. 
Az engedély nélkül Aspas tagja lehet a Liverpoolnak, részt vehet az edzéseken, de nem játszhat hivatalos mérkőzésen.
A Liverpool egyik szóvivője a következőt nyilatkozta az ügyben: "Problémák adódtak a papírmunkákkal. Az üzlethez mindkét 'FA' engedélye szükséges, erre kell még várnunk. Ugyanakkor biztosak vagyunk abban, hogy az üzlet hamarosan sikeres lesz."

- Luis Alberto: "A hírek igazak, miszerint a Liverpool érdeklődik irántam. Nagyon szeretnének megszerezni. Az a legfontosabb, hogy mind a Liverpool, mind a Sevilla készen áll az átigazolásra. Ha jó ajánlat érkezik, akkor megszületik a megállapodás. A Sevilla tudatában van a Liverpool szándékaival."

- The Guardian, Daily Mail & Telegraph - A Liverpool egy 22 milliós ajánlatot fog tenni Henrikh Mkhitaryanért. A klub nagyon magabiztos afelől, hogy sikerül megszerezniük az örmény játékost.

Daily Mail: - A Liverpool felkészült arra az eshetőségre, hogy más célpontok után kell kutatnia, mivel nem sikerült megegyezni a Schalke-val a 19 millió fontos vételárban, melyet Papadopoulosért kérnek a németek. A Liverpool azért nem akar többet ajánlani a görög védőért, mert túlságosan sérülékeny, és szerintük túl nagy árat kér ennek ellenére a német klub.
- Andy Carroll hamarosan West Ham-játékos lesz, miután a játékos átesett az orvosi vizsgálaton.
- Pepe Reina lehet, hogy tényleg elhagyja Liverpoolt.

Telegraph: - Mkhitaryan nem Suarez helyére érkezik.
- A Norwich érdeklődik Shelvey iránt, akiért 5 millió fontot szeretne a Merseyside-i csapat. A Downingért érkezett ajánlatokat is örömmel fogadják.

június 15.: 

- Átigazolási pletyka: Sunderland Echo & BBC: A Liverpool nyerte a Simon Mignolet-ért folytatott harcot, aki napokon belül aláírhat a Vörösökhöz 10 millió font ellenében.

- Átigazolási pletyka: Egy örmény rádió jelentése szerint, a Liverpool tárgyalásokat kezdett Henrikh Mkhitaryannal. A 24 éves középpályás 20 millió fontért érkezhet a Vörösökhöz.

- Átigazolási pletyka: Estadio Deportivo - A Liverpool FC ma megegyezett a Sevilla-val Luis Alberto átigazolását illetően. A spanyol játékos a jövő hét elején írja alá a szerződését. Az átigazolási összeg körülbelül 8 millió euró.

- Átigazolási pletyka: Mirror - Luis Suarez lerövidíti a szabadságát, melyet a Konföderációs Kupa után kap, hogy minél előbb találkozhasson Rodgersszel és Ian Ayre-val és megvitassák a játékos jövőjét.

június 16.:

- Átigazolási Pletyka: Közel a megegyezés Henrikh Mkhitaryan-t illetően. Forrás: Sky Sports.

- Átigazolási pletyka: The Times - A Liverpool abban reménykedik, hogy a jövő hét végéig sikerül leigazolnia Simon Mignolet kapust

- Átigazolási pletyka: Mirror - A Liverpool FC most már hajlandó fogadni ajánlatot a Real Madridtól, de csak akkor, ha abban szerepel a madridiak egyik legnagyobb tehetsége, Alvaro Morata.

- Simon Mignolet 9 millió fontért érkezhet, míg Pepe Reina a jövő héten távozhat a Vörösöktől kb. 10 millió font ellenében.
- A Liverpool megkezdte a tárgyalásokat Henrikh Mkhitaryan átigazolásával kapcsolatban.

- Átigazolási pletyka: The Telegraph - A Liverpool FC ajánlatott tett Henrikh Mkhitaryanért, amely valószínűleg megegyezik a kivásárlási árral, amely körülbelül 20 millió font. Ian Ayre lemondta a brazíliai konferenciáját, csak azért, hogy a következő 48 órában megszerezze az örmény játékost.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
Hibás kód. Próbáld újra!
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Következő meccs

Liverpool FC Vs.Leicester City

2017.12.30. - 16:00
Liverpool FC - Leicester City
Premier League
Anfield
 

 
Érkeztek

Dominic Solanke - 3 millió font
Mohamed Salah - 34 millió font
Andrew Robertson - 8 millió font
Oxlade-Chamberlain - 35 millió font

 
Távoztak

Alexander Manninger - visszavonulás
Andre Wisdom - 2 millió font
Kevin Stewart - 8 millió font
Lucas Leiva - 5 millió font
Connor Randall - kölcsönbe
Sheyi Ojo - kölcsönbe
Divock Origi - kölcsönbe
Allan - kölcsönbe
Mamadou Sakho - 26 millió font

 
Orvosi szoba
 
Chat

 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre