Előző meccs

5:0Swansea City

Liverpool FC - Swansea City
 
  Gólszerzők
 Coutinho -                
Firmino -             
Arnold -            
Firmino -             
Chamberlain -                     

Sárga lapok 
             - Olsson

  Piros lapok
-

Labdabirtoklás
55% - 45%

Cserék (Liverpool FC Be-Le)
Solanke - Firmino 
Lallana - Salah   
       Milner - Robertson
 
Cserék (Swansea Be-Le)
  Abraham - McBurnie
Clucas - Mesa
Sanches - Fer      

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Góllövőlista
Név PL LK FA BL Össz
Salah 15 0 0 6 21
Firmino 9 0 0 7 16
Coutinho 7 0 0 5 12
Mané 4 0 0 3 7
Can 1 0 0 3 4
Sturridge 2 0 0 1 3
Arnold 1 0 0 2 3
Chamberlain 2 0 0 1 3
Henderson 1 0 0 0 1
Wijnaldum 1 0 0 0 1
Lovren 1 0 0 0 1
Matip 1 0 0 0 1

 
LFC-fanok
Indulás: 2009-02-08
 

 

 

Friss hírek
Friss hírek : Mignolet: Fontos volt, hogy nem kaptunk gólt

Mignolet: Fontos volt, hogy nem kaptunk gólt

Simon Mignolet boldog, hogy a kemény küzdelem árán újra kapott gól nélkül tudta a csapat lehozni a West Bromwich Albion elleni mérkőzést. A belga kapusnak nem volt sok dolga, de Matt Phillips lövésénél három pontot érő védést mutatott be.
 

"A három pont mellett nagyon fontos, hogy nem kaptunk gólt, remek munkát végeztünk. Nem könnyű a Hawthornsban játszani, az utolsó 10 perc is ezt bizonyította, de bírtuk a nyomást, és megérdemeltük a három pontot. Most pedig készülhetünk a továbbiakra."
 
"Elég volt egy gól a győzelmhez, a védelem jól teljesített. Jó úton haladunk, öt meccs van még hátra, és annyi pontot szeretnénk gyűjteni, amennyit csak lehet."
 
"Egytől egyig mindenki jól teljesített. Tudtuk a dolgunkat, és véghez is vittük. Sok védelem tört már meg ilyen nyomás alatt, mi tartottuk magunkat, az ilyen teljesítmény az, amire lehet építeni a jövőben."
 
"Néha a játékvezetőnek is bele kell szólnia, amikor kicsit keményebb a helyzet, de ez normális. A srácok mindent megtettek amit kellett, én is megpróbáltam kisegíteni őket ahogy bírtam."
 
"Jó focit játszottunk, megtartottuk a labdát, nem adtunk nekik lehetőséget a beadásokra, fontos volt ezt már az elején megállítani. Ez sikerült, kritikus pont volt a győzelemhez."
 
"Az utolsó mérkőzések, Burnley, Stoke, West Brom olyan meccsek, amikből tanulhatunk, és építeni kell rájuk. Egyre jobbak vagyunk, és idegenben is erősek tudunk lenni. Ellenállónak kell lenni, mint a Hawthornsban tettük, és mindenki büszke lesz ránk."
 
Forrás: Liverpoolfc.com

Még nincs hozzászólás.
 
Következő meccs

Liverpool FC Vs.Leicester City

2017.12.30. - 16:00
Liverpool FC - Leicester City
Premier League
Anfield
 

 
Érkeztek

Dominic Solanke - 3 millió font
Mohamed Salah - 34 millió font
Andrew Robertson - 8 millió font
Oxlade-Chamberlain - 35 millió font

 
Távoztak

Alexander Manninger - visszavonulás
Andre Wisdom - 2 millió font
Kevin Stewart - 8 millió font
Lucas Leiva - 5 millió font
Connor Randall - kölcsönbe
Sheyi Ojo - kölcsönbe
Divock Origi - kölcsönbe
Allan - kölcsönbe
Mamadou Sakho - 26 millió font

 
Orvosi szoba
 
Chat

 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre