Előző meccs

5:0Swansea City

Liverpool FC - Swansea City
 
  Gólszerzők
 Coutinho -                
Firmino -             
Arnold -            
Firmino -             
Chamberlain -                     

Sárga lapok 
             - Olsson

  Piros lapok
-

Labdabirtoklás
55% - 45%

Cserék (Liverpool FC Be-Le)
Solanke - Firmino 
Lallana - Salah   
       Milner - Robertson
 
Cserék (Swansea Be-Le)
  Abraham - McBurnie
Clucas - Mesa
Sanches - Fer      

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Góllövőlista
Név PL LK FA BL Össz
Salah 15 0 0 6 21
Firmino 9 0 0 7 16
Coutinho 7 0 0 5 12
Mané 4 0 0 3 7
Can 1 0 0 3 4
Sturridge 2 0 0 1 3
Arnold 1 0 0 2 3
Chamberlain 2 0 0 1 3
Henderson 1 0 0 0 1
Wijnaldum 1 0 0 0 1
Lovren 1 0 0 0 1
Matip 1 0 0 0 1

 
LFC-fanok
Indulás: 2009-02-08
 

 

 

Friss hírek
Friss hírek : Klopp: Fáj, de nem adjuk fel

Klopp: Fáj, de nem adjuk fel

Jürgen Klopp csalódott volt a Palace ellen elvesztett bajnoki mérkőzés után, de szerinte csapata visszatér a helyes útra.


A meccsről..

"Mondtam a meccs előtt is, hogy a Palace egy erős csapat és van egy különleges stílusuk. 3 taktikájuk van. Elsőként a kapus felrúgja a támadóknak, aztán ha nyerik a párbajt, akkor máris veszélyesek. Ha náluk marad a labda, akkor szélre játszanak és ívelnek Bentekének. A többi már csak kontra, amiben nagyon erősek, mert gyors szélsőik vannak. Tudtunk erről, domináltunk is, de sokszor vesztettünk labdát. Benteke ellen nehéz ilyen előrevágott labdákat levédekezni."

"Nem volt egy izgalmas meccs, de tanulunk belőle. Ha 1:0-ra vezetsz, amely úgy alakult, akkor simán tudni kell lőni egy másodikat. Mi nem tudtunk, mert túl sok lehetőséget szúrtunk el. Egy előre vágott labda és Benteke üresen volt - nincs kifogás ilyennél, ez elfogadhatatlan. Láthattuk, mennyire belenőttek a meccsbe ezt követően. 2 perc volt csak félidőig. Roberto, Gini és Phil sok területet jártak be, de picit jobban használhattuk volna a labdát, mert Origi teljesen kimaradt mindenből."

"Semmit nem alakítottunk ki, odaadtunk nekik egy szögletet és aztán, ami ott történt, az is érdekes. Tudom beszélünk gyakran ezekről, de nem lehet elégszer szóbahozni a bekapott góljainkat ilyenek után. Ha a rövidnél felszabadítunk, akkor kész minden, de nem tettük. Újra építkezni kellett, felállást váltotttunk és Trent-Alberto páros szélességet hozott a meccsbe. Marko is picit játszott, csak hogy erőfölény legyen középén. A hosszabbításban már elvesztettük a türelmünket és nem ment semmi."

"Nem volt semmi helyzetünk a végén, talán Robertónak egy-kettő, meg Phil lövése. Mindenki szerint az büntető volt, de nem esett el, talán azért, mert nem lett volna büntető. Beleadtunk mindent, de nem sikerült semmi."

A javításról...

"Semmi más nem használ ilyenkor, csak egy javítás. Párszor így tettünk már. Beszéltem a srácokkal a meccset követően, és mondtam, hogy fáj, csalódott vagyok, hibáztunk, de ilyenek a vereségek. Minden vereségnek oka van. Nem tetszik, de ok van mögötte. Azonban a cél a javítás."

"Holnap reggel újra edzeni fogunk és még van egy hónapunk hátra. 4 meccs, úgyhogy 100%-ig koncentráltak leszünk. Tudom az ilyen meccsek nem annyira izgalmasak, de láttam az elszántságot a csapaton."

"Már látom mindenki mondja, hogy 'jaj elbuktuk a BL-szereplést', de nem így van. Mindent megteszünk a jövőben ezért. Az a feladatunk, hogy ez meg legyen, semmi más nem érdekel. Talán Lallana visszatér már a következő meccsre, amely jobb helyzetet teremthez számunkra."

Benteke góljairól...

"Benteke egy kimagasló játékos és nincsen kétség, hogy üresen hagytuk az első gólnál, de kellett ehhez valamennyi tudás is. Sok játékosnak nem menne ez, de ő neki megy. A második gól a mi hibánk volt, senki másé."

A szögletről...

"Még nem néztem újra, de szerintem 4 játékos mellett ment el a labda és Emre fogta Bentekét, de nem biztos. Alacsony beadás volt és Milly általában tisztázza ezeket."

Forrás: Liverpoolfc.com

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Következő meccs

Liverpool FC Vs.Leicester City

2017.12.30. - 16:00
Liverpool FC - Leicester City
Premier League
Anfield
 

 
Érkeztek

Dominic Solanke - 3 millió font
Mohamed Salah - 34 millió font
Andrew Robertson - 8 millió font
Oxlade-Chamberlain - 35 millió font

 
Távoztak

Alexander Manninger - visszavonulás
Andre Wisdom - 2 millió font
Kevin Stewart - 8 millió font
Lucas Leiva - 5 millió font
Connor Randall - kölcsönbe
Sheyi Ojo - kölcsönbe
Divock Origi - kölcsönbe
Allan - kölcsönbe
Mamadou Sakho - 26 millió font

 
Orvosi szoba
 
Chat

 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.