Előző meccs

5:0Swansea City

Liverpool FC - Swansea City
 
  Gólszerzők
 Coutinho -                
Firmino -             
Arnold -            
Firmino -             
Chamberlain -                     

Sárga lapok 
             - Olsson

  Piros lapok
-

Labdabirtoklás
55% - 45%

Cserék (Liverpool FC Be-Le)
Solanke - Firmino 
Lallana - Salah   
       Milner - Robertson
 
Cserék (Swansea Be-Le)
  Abraham - McBurnie
Clucas - Mesa
Sanches - Fer      

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Góllövőlista
Név PL LK FA BL Össz
Salah 15 0 0 6 21
Firmino 9 0 0 7 16
Coutinho 7 0 0 5 12
Mané 4 0 0 3 7
Can 1 0 0 3 4
Sturridge 2 0 0 1 3
Arnold 1 0 0 2 3
Chamberlain 2 0 0 1 3
Henderson 1 0 0 0 1
Wijnaldum 1 0 0 0 1
Lovren 1 0 0 0 1
Matip 1 0 0 0 1

 
LFC-fanok
Indulás: 2009-02-08
 

 

 

Friss hírek
Friss hírek : Steven Gerrard lesz az U18-as csapat menedzsere

Steven Gerrard lesz az U18-as csapat menedzsere

A mai napon a Liverpool FC hivatalosan is megerősítette, hogy Steven Gerrard fogja vezetni az U18-as csapatot a 2017-18-as szezonban.


A 36 éves ikon nyáron tért vissza az Akadémiára mint edző, és az U23-hoz kinevezett Neil Critchley helyét fogja átvenni. Az U23-nál jelenleg menedzserként tevékenykedő Mike Garrity az U23 stáb tagja lesz.
 
Gerrard a következőképpen nyilatkozott a kinevezésről: "Nagyon élveztem az eddigi Akadémiai tapasztalatszerzést, már nagyon sokat tanultam az itt dolgozó szakemberektől. Alex Inglethorpe mondta, hogy úgy érzi, itt az idő előre lépni az edzői karrieremben, és saját csapatot kaptam."
 
"Neil remek munkát végzett a srácokkal, remélem folytathatom ahol abbahagyta, és segíthetek, hogy jól képzett játékosok kerüljenek majd az U23-mas csapathoz, később pedig a felnőtt kerethez."
 
Gerrard ezzel új fejezetet kezdett a 17 éves karrierjében a Vörösökkel. Visszavonulása előtt 710 mérkőzésen 186 gólt szerzett, és 10 trófeával gyarapította a klub hírnevét. Az elmúlt három hónapban pedig az Akadémián tevékenykedett, a fiatalok fejlődését felügyelte, irányította, terelgette őket.
 
Az Akadémia vezetője, Alex Inglethrope a következőt mondta: "Steven tapasztalata leírhatatlan, nála jobban kevesebben tudnának tanácsot adni a fiataloknak, hiszen ő maga is rengeteget élt át. Mindketten úgy éreztük, hogy itt az idő a nagyobb feladatnak számára."
 
"Az U18-as csapat játékosai csak tanulhatnak abból, ha olyan kaliberű ember irányítja őket, mint Steven, biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni ebben a szerepkörben is."
 
"Ez persze Neil számára is remek lehetőségí hiszen az U23-mas csapat neki is újdonság, több felelősség. Kiváló munkát végzett az U18-as csapattal 2013 óta, biztos vagyok benne, hogy jól fogja segíteni a fiatalok beépítését az első csapatba."
 
Forrás: LIVERPOOLFC.COM

Még nincs hozzászólás.
 
Következő meccs

Liverpool FC Vs.Leicester City

2017.12.30. - 16:00
Liverpool FC - Leicester City
Premier League
Anfield
 

 
Érkeztek

Dominic Solanke - 3 millió font
Mohamed Salah - 34 millió font
Andrew Robertson - 8 millió font
Oxlade-Chamberlain - 35 millió font

 
Távoztak

Alexander Manninger - visszavonulás
Andre Wisdom - 2 millió font
Kevin Stewart - 8 millió font
Lucas Leiva - 5 millió font
Connor Randall - kölcsönbe
Sheyi Ojo - kölcsönbe
Divock Origi - kölcsönbe
Allan - kölcsönbe
Mamadou Sakho - 26 millió font

 
Orvosi szoba
 
Chat

 

Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon