Előző meccs

5:0Swansea City

Liverpool FC - Swansea City
 
  Gólszerzők
 Coutinho -                
Firmino -             
Arnold -            
Firmino -             
Chamberlain -                     

Sárga lapok 
             - Olsson

  Piros lapok
-

Labdabirtoklás
55% - 45%

Cserék (Liverpool FC Be-Le)
Solanke - Firmino 
Lallana - Salah   
       Milner - Robertson
 
Cserék (Swansea Be-Le)
  Abraham - McBurnie
Clucas - Mesa
Sanches - Fer      

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Góllövőlista
Név PL LK FA BL Össz
Salah 15 0 0 6 21
Firmino 9 0 0 7 16
Coutinho 7 0 0 5 12
Mané 4 0 0 3 7
Can 1 0 0 3 4
Sturridge 2 0 0 1 3
Arnold 1 0 0 2 3
Chamberlain 2 0 0 1 3
Henderson 1 0 0 0 1
Wijnaldum 1 0 0 0 1
Lovren 1 0 0 0 1
Matip 1 0 0 0 1

 
LFC-fanok
Indulás: 2009-02-08
 

 

 

Friss hírek
Friss hírek : Klopp: Hihetetlen esték várnak ránk

Klopp: Hihetetlen esték várnak ránk

Klopp már alig várja a fantasztikus Bajnokok Ligája-mérkőzéseket, amelyek a Liverpoolna várnak a csoportkörben, miután a Vörösök bejutottak a főtáblára.

Hoffenheim


Mit jelent számára ez...

"Hurrá! Minden pozitívat... mit is mondatnék? A klub, a csapat és mindenki más kemény 14 hónapot ölt ebbe a projektbe, de mindig lesznek, akik leszólnak bennünket, hogy csak így értünk el ide. De mi mindenképp vissza akartunk kerülni és sikerült. Láttam a srácokon az akarást és elképesztő játékot produkáltak. Ilyen nehéz ellenfél ellen, mint a Hoffenheim, mindig is nehéz találkozókat játszunk."

A jó szezonkezdésről...

"Ezt vártuk el a játékosoktól. Jó futballisták vannak itt. Firmino óriásit játszott ma, a védekezésen kívül minden akcióban benne volt. A két szélsőnknek kiváló labdákat adott. Elképesztőek voltunk néha, de sokkal könyörtelenebbek is lehettünk volna."

"A meccs tempója elég magas szintű volt, de később picit belekényelmesedtünk az eredménybe és a Hoffenheim feljött, nem érdekelte őket az eredmény, ők akkor is hajtottak a saját javukért. Felállást váltottak, és ehhez nem alkalmazkodtunk elég gyorsan. A hangulatra viszont egy szavam se lehet, néha túl hangosak voltak és nem jutott el az információ pár játékoshoz."

Mit érhetnek el a BL-ben...

"Nem tudom. Szerintem még nem érdemes gondolkodni erről. Benne vagyunk a csoportkörben, tovább akarunk jutni belőle a legjobb 16-ba. Ezt követően a következő kör, aztán amíg vannak meccsek. Sok minden lehetséges, de nem tudom mi lesz, csak készen állunk rájuk. Imádom az itteni hangulatot, de a játékosok és a szurkolók is. Hihetetlen esték várnak ránk."

Canról...

"Kiváló játékosról beszélünk, elképesztő volt ma. Az első gólja is szép volt, mert Sadio remekül észrevette a befutását. Lehet megpattant a lövése, még nem láttam. Emre összességében kiváló volt. A reggeli edzésen kérdeztük, hogy tudja-e vállalni a meccset és 100%-ig benne volt."

A harmadik gólról...

"Ennél szebb csapatgólt? Nem tudom, hogyan lehet ennél. Szerintem volt pár szép az utóbbi években, de ez kimagaslik. A meccs eleje olyan volt, mint egy vihar. 2:1-es előnynél a visszavágón egy védekezőbb stílusra számított mindenki tőlünk, de megcsavartuk a dolgokat. Minden labda az első 20 percben kimagasló volt. Akár 9:7 is lehetett volna a vége, de lényeg a csoportkörbe jutás."

Az 'ez már futball" kiálltásáról...

"Láttam, mit csináltam. Szeretném, ha többször lenne okom ilyet üvölteni. Persze akkor nagyon boldog voltam, és látszott rajtam."

Az átigazolásokról...

"Nagy hatással lesz az átigazolásokra a csoportkörbe jutás, főleg ha évről évre sikerül. Mondtam korábban is, hogy ha egy játékossal beszélek, akkor általában felhozza, hogy neki BL kell. Tudom, sokan másképp gondolkodnak, de nem könnyű 20 játékost találni, akik az ittenieknél is jobbak. Nem értem, mikor ettől függ az átigazolásuk. Hiszen ez a feladatuk, hogy odavigyenek bennünket."

Forrás: Liverpoolfc.com

Még nincs hozzászólás.
 
Következő meccs

Liverpool FC Vs.Leicester City

2017.12.30. - 16:00
Liverpool FC - Leicester City
Premier League
Anfield
 

 
Érkeztek

Dominic Solanke - 3 millió font
Mohamed Salah - 34 millió font
Andrew Robertson - 8 millió font
Oxlade-Chamberlain - 35 millió font

 
Távoztak

Alexander Manninger - visszavonulás
Andre Wisdom - 2 millió font
Kevin Stewart - 8 millió font
Lucas Leiva - 5 millió font
Connor Randall - kölcsönbe
Sheyi Ojo - kölcsönbe
Divock Origi - kölcsönbe
Allan - kölcsönbe
Mamadou Sakho - 26 millió font

 
Orvosi szoba
 
Chat

 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!