Előző meccs

5:0Swansea City

Liverpool FC - Swansea City
 
  Gólszerzők
 Coutinho -                
Firmino -             
Arnold -            
Firmino -             
Chamberlain -                     

Sárga lapok 
             - Olsson

  Piros lapok
-

Labdabirtoklás
55% - 45%

Cserék (Liverpool FC Be-Le)
Solanke - Firmino 
Lallana - Salah   
       Milner - Robertson
 
Cserék (Swansea Be-Le)
  Abraham - McBurnie
Clucas - Mesa
Sanches - Fer      

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Góllövőlista
Név PL LK FA BL Össz
Salah 15 0 0 6 21
Firmino 9 0 0 7 16
Coutinho 7 0 0 5 12
Mané 4 0 0 3 7
Can 1 0 0 3 4
Sturridge 2 0 0 1 3
Arnold 1 0 0 2 3
Chamberlain 2 0 0 1 3
Henderson 1 0 0 0 1
Wijnaldum 1 0 0 0 1
Lovren 1 0 0 0 1
Matip 1 0 0 0 1

 
LFC-fanok
Indulás: 2009-02-08
 

 

 

Friss hírek
Friss hírek : Klopp véleménye a döntetlenről

Klopp véleménye a döntetlenről

Jürgen Klopp kifejezte a csalódottságát a Sevilla elleni döntetlent követően. A Vörösök a sok helyzetüket nem tudták több gólra váltani, amelyet kihasználtak a spanyolok.


A frusztráltságról...

"Ez van - ők is kettőt lőttek, mi is, úgyhogy ez az eredmény. Nem tudom, hogy a frusztráció lenne-e a legjobb szó arra, amit érzek, persze nem vagyok boldog. Az előző hétvégén próbáltuk elfelejteni az eredményt, de mindegyikünk ember, így a magabiztosságnak is nagy pofont jelentett az."

"Néha amikor két jó csapat összecsap, elég unalmas meccs kerekedik belőle, de most nem így volt. A csapatunk ment a győzelemért és szenvedélyesen küzdött, és minden tisztelet a Sevilláé, mert nem adták fel egy pillanatra sem. A büntetőnél szerencséjük volt, de benne van."

"Még egy védelmileg szolid csapat ellen is ennyi helyzetünk volt, de nem használtuk ki őket, és ez a fájó igazság, amely a futballban néha megbosszulja magát."

A befejezésekről...

"Ha sokat lövünk, de nincsen annyi gól, az persze, hogy baj, de nem hiszem, hogy óriási gond lenne. Ilyen meccseken általában több gólt lőnénk ennyi helyzetből. A legfontosabb, hogy helyzetünk legyen, ami meg volt. Felhozhatják a szakértők, hogy de többsége kontra volt. És akkor mi van? Lőhettünk volna belőle még gólt? Igen, de nem ment."

A tempó csökkenéséről a második félidőben...

"Elég intenzív időszak ez most számunkra, sok meccsünk van, és egy ilyen vereség után nehéz talpra állni. Nem volt tervben, hogy ennyire leeresztünk a végére, de érthető. Nagyon nagy tempót képviseltünk az elején és irányítottunk. Ez egy olyan dolog, amiben fejlődni kell, de ennél többet tudunk."

"Amíg nem egyenlítettek, addig irányítottunk, úgyhogy addig rendben voltak a dolgok. Sokan nem tartották a megfelelő szintet, de nem hinném, hogy fizikai dolog volt, csak is odafigyelésbeli."

Arról, hogy kellett-e bíztatást adnia a csapatnak a meccs végén...

"Nincs sok időm a meccsek után, mert egyből interjút kell adni, de nem ilyenkor fogom őket bíztatni. Persze frusztráltak és csalódottak, ahogy én is, de ez érthető. Mi vagyunk a felelősek a jó és a rossz részekért is a meccs során. El kell fogadni és továbbmenni."

"Nem tudom, mindent beleadtunk-e a győzelem érdekében, de próbálkoztunk, azonban 3 pont nem járt ezért. Holnap készülünk a Burnley ellen, ami ismét fontos lesz. Ha 4:0-ra nyertünk volna ma, akkor mindenki top formában könyvel el bennünket és újra esélyesek vagyunk, de a BL mindig nehéz."

Coutinhoról...

"Phil az elmúlt pár napban nagyon jól edzett, de még nincsen ritmusban. Segít, hogy már tud játszani, ami jó hír."

A bekapott gólokról...

"Az első gólnál simán felszabadíthattunk volna, de Emre elkésett, aztán utána már jött a baj, addig semmi gond nem volt. Dejan lábain túlment a labda, nem tudom hogyan. Nem védekeztünk jól, de még nem láttam a szituációt. Persze oda kell figyelni egyes pillanatokban."

"Erre reagálni kell ugyebár és mentünk is előre, ami fontos volt. A védelem mindig feljön, a szokásos miért nem vettünk ezt meg azt kifejezésekkel. Ha egy játékossal meg lehetne ezt oldalni, akkor minden pénzünket rádobtuk volna. Nem történt óriási gond, de fel kell állni."

Forrás: Liverpoolfc.com

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Következő meccs

Liverpool FC Vs.Leicester City

2017.12.30. - 16:00
Liverpool FC - Leicester City
Premier League
Anfield
 

 
Érkeztek

Dominic Solanke - 3 millió font
Mohamed Salah - 34 millió font
Andrew Robertson - 8 millió font
Oxlade-Chamberlain - 35 millió font

 
Távoztak

Alexander Manninger - visszavonulás
Andre Wisdom - 2 millió font
Kevin Stewart - 8 millió font
Lucas Leiva - 5 millió font
Connor Randall - kölcsönbe
Sheyi Ojo - kölcsönbe
Divock Origi - kölcsönbe
Allan - kölcsönbe
Mamadou Sakho - 26 millió font

 
Orvosi szoba
 
Chat

 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal