Előző meccs

5:0Swansea City

Liverpool FC - Swansea City
 
  Gólszerzők
 Coutinho -                
Firmino -             
Arnold -            
Firmino -             
Chamberlain -                     

Sárga lapok 
             - Olsson

  Piros lapok
-

Labdabirtoklás
55% - 45%

Cserék (Liverpool FC Be-Le)
Solanke - Firmino 
Lallana - Salah   
       Milner - Robertson
 
Cserék (Swansea Be-Le)
  Abraham - McBurnie
Clucas - Mesa
Sanches - Fer      

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Góllövőlista
Név PL LK FA BL Össz
Salah 15 0 0 6 21
Firmino 9 0 0 7 16
Coutinho 7 0 0 5 12
Mané 4 0 0 3 7
Can 1 0 0 3 4
Sturridge 2 0 0 1 3
Arnold 1 0 0 2 3
Chamberlain 2 0 0 1 3
Henderson 1 0 0 0 1
Wijnaldum 1 0 0 0 1
Lovren 1 0 0 0 1
Matip 1 0 0 0 1

 
LFC-fanok
Indulás: 2009-02-08
 

 

 

Friss hírek
Friss hírek : Klopp: Rosszul vagyok már az ilyen góloktól!

Klopp: Rosszul vagyok már az ilyen góloktól!

Jürgen Klopp nagyon csalódott lehetett ismét csapatának teljesítményével, mert zsinórban a 4. találkozón nem tudtak nyerni, és ezúttal a Ligakupa búcsút jelentette nekik.


A meccsről...

"A meccs forgatókönyve elég egyértelműre sikerült: sokkal jobbak voltunk az első félidőben, kiválóan játszottunk, de nem jött a gól, ez megesik néha ugyebár. Egy-két helyzetben tényleg balszerencsések voltunk, talán mert nem voltunk elég könyörtelenek, de amíg ilyen gólokat kapunk be, mint ma, addig elég nehéz dolgunk lesz. Akár 3-at is lőhettünk volna, de nyitott maradt a meccs és védekezni kell. Az első gólnál egy szöglet után egy kipattanóból alakult a helyzet."

"Nem tudunk mindig úgy védekezni, mint az Arsenal ellen, ahol egyből kontrázni tudunk. Nyomni kellett volna őket kifele, de nem tettük. A második gól egy bedobás után jött. Elég egyszerű levédekezni az ilyet, de mégsem tettük. Nem tetszik, de ez nem csorbítja azt, hogy jó csapatunk van-e. Tudom, senki nem érzi azt, hogy magabiztosak lennénk egy kiesés után, és senkit nem érdekel, mi volt az első félidőben, mert az eredmény a lényeg."

A tempó csökkenéséről az első gól után...

"A gól után csak azt láttam, hogy mindenki felemelt fejjel fogadta a gólt, úgyhogy nem adták fel. Komolyan rosszul vagyok már az ilyen góloktól. Sok hibát követtünk el."

Coutinhóról...

"Az volt a terv, hogy félidőben lejön, mert kell neki pár perc, de nem egy egész találkozó. A hétvégén majd 80 percet kap."

A védekezés gyakorlásáról...

"Állandóan gyakoroljuk. A védekezés egy tág fogalom, mert mindig másképp kell csinálni, szokszor egyéni munka, de legtöbbször szervezettség kérdése. Sok helyzete nincsen ellenünk az ellenfeleknek. Jelenleg szörnyen érzem magam emiatt, de nem az a baj, hogy ne tudnám, mi ennek a hibája és nem akarnék tenni ellene. Csupán fáj, hogy ennyire elmaradnak mostanában a jó teljesítmények."

A hétvégi meccsről...

"Hogy újra rosszul érzem-e magamat, amikor visszajövünk? Sok meccsen kaptam ki életem során, ha hiszitek, ha nem, de holnapra már jól leszek."

Forrás: Liverpoolfc.com

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
Következő meccs

Liverpool FC Vs.Leicester City

2017.12.30. - 16:00
Liverpool FC - Leicester City
Premier League
Anfield
 

 
Érkeztek

Dominic Solanke - 3 millió font
Mohamed Salah - 34 millió font
Andrew Robertson - 8 millió font
Oxlade-Chamberlain - 35 millió font

 
Távoztak

Alexander Manninger - visszavonulás
Andre Wisdom - 2 millió font
Kevin Stewart - 8 millió font
Lucas Leiva - 5 millió font
Connor Randall - kölcsönbe
Sheyi Ojo - kölcsönbe
Divock Origi - kölcsönbe
Allan - kölcsönbe
Mamadou Sakho - 26 millió font

 
Orvosi szoba
 
Chat

 

Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon